Schneider Electric, unul dintre principalii jucători în transformarea digitală a managementului energiei electrice, anunță Easy UPS 3L, cea mai nouă componentă a gamei de UPS-uri trifazate, extinzând puterea medie la 500 și 600kVA (400V) pentru bateriile externe. Fiind disponibil în toate regiunile care acceptă 400V, cu excepția Chinei și Japoniei, Easy UPS 3L simplifică și eficientizează modul de configurare, oferind informatii relevante pentru clădirile comerciale de dimensiuni medii și mari, centrelor de date și aplicațiilor UPS industriale.

Easy UPS 3L protejează echipamentele critice de daunele cauzate de întreruperi de curent, supratensiune și fluctuații de curent. Este cu până la 96% mai eficient aducând predictibilitate în materie de costuri ale utilităților. Totodată, acoperă o gamă largă de nivele de tensiune și o varietate de configurații ale bateriei. Produsul vine cu o gamă completă de opțiuni și accesorii, facilitând integrarea în diferite medii.

„Datorită unei combinații de specificații, design robust, flexibil și tolerant la erori, Easy UPS 3L este alegerea ideală pentru continuitate operațională, implicând o investiție optimizată, indiferent dacă vorbim de o fabrica sau de camera de servere” , spune Mustafa Demirkol, Global VP, 3-Phase UPS Offer Management & Marketing, Schneider Electric.

„Este ușor de configurat, ușor de utilizat și ușor de întreținut. Prin extinderea gamei trifazate Easy UPS, Schneider Electric răspunde nevoilor pieței, oferind soluții eficiente, robuste și competitive, care prioritizează siguranța și sunt potrivite pentru afacerile conectate din ziua de azi.”

Simplu de configurat, utilizat și întreținut, Easy UPS 3L

Clienții beneficiază de serviciul global de configurare Schneider- format din echipe locale de specialiști în servicii, care oferă clienților o gamă completă si diversa pe parcursul întregului ciclu de viață al Easy UPS 3L. Serviciul de start-up este inclus pentru a vă asigura că Easy UPS 3L este configurat corect și în siguranță, pentru cele mai bune performanțe, fiabilitate și siguranță.

  • Oferă protecție împotriva condițiilor aspre de mediu, dispunând de plăci de circuite acoperite, filtru de praf detașabil, putând funcționa la temperaturi de până la 40°C și având protecție ridicată la suprasarcină. Toate acestea fac din Easy UPS 3L o soluție fiabilă pentru continuitatea operațională.
  • Oferă o complexitate redusă a sistemului și economisește investițiile CapEx, fiind ideal pentru clădiri comerciale medii și mari, cât și pentru aplicații industriale ușoare.
  • Permite monitorizarea și gestionarea ușoară prin suita de software bazată pe cloud EcoStruxure, dacă alegeți să achiziționați placa de rețea opțională.

Despre EcoStruxure

EcoStruxure este arhitectura și platforma noastră deschisă, interoperabilă IoT. EcoStruxure oferă o valoare sporită în ceea ce privește siguranța, fiabilitatea, eficiența, sustenabilitatea și conectivitatea pentru clienții noștri. EcoStruxure valorifică progresele în IoT, mobilitate, detectare, cloud, analiza și securitate cibernetică pentru a oferi inovație la fiecare nivel. Aceasta include produse conectabile, Edge Control și Aplicații, Analiză și Servicii. EcoStruxure ™ a fost implementat în aproape 500.000 de site-uri, cu sprijinul a peste 20.000 de dezvoltatori, 650.000 de furnizori de servicii și parteneri, in 3.000 de utilități și conectează peste 2 milioane de active administrate.

De la consultanță în domeniul energiei și durabilității până la optimizarea ciclului de viață al sistemelor dumneavoastra operaționale, avem servicii de talie mondială pentru a satisface nevoile afacerii dumneavoastra. În calitate de organizație orientata către client, Schneider Electric este consilierul dumneavoastra de încredere pentru a contribui la creșterea fiabilității activelor, la îmbunătățirea costurilor totale și la transformarea digitală a întreprinderii dumneavoastra prin durabilitate, eficiență și siguranță. 

Despre Schneider Electric

La Schneider, considerăm că accesul la electricitate și tehnologie, prin intermediul unor soluții inteligente,  este un drept fundamental al omului. Le oferim tuturor ocazia de a face mai multe lucruri cu mai puține resurse, asigurând prezența vieții oriunde, oricând și pentru oricine – Life is On!   

Furnizăm soluții digitale în domeniul energiei și al automatizării, în scopul asigurării eficienței și sustenabilității. Îmbinăm cele mai bune tehnologii din zona energetică: automatizări în timp real, software și servicii integrate pentru locuințe, clădiri, centre de date, infrastructură și diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul să descoperim posibilitățile infinite ale unei comunități deschise, globale, inovatoare, care ne împărtășește scopul și valorile.