6 views 51 secs 0 comments

Producătorul elvețian de ceasuri ultra-luxury Patek Philippe va lansa primul ceas nou în 24 de ani

In #Luxury, #News
April 04, 2023

Cu toate că nu a mai lansat vreun model de ceas încă din 1999, producătorul de ceasuri elvețian ultra-luxury Patek Philippe va introduce o linie nouă de produse, în curând, după cum a declarat Thierry Stern, președintele companiei, săptămâna trecută la târgul Wateches and Wonders de la Geneva, într-un interviu acordat Bloomberg.

„Designul este finalizat, prototipul este pregătit, și, într-adevăr, îmi place”, a mărturisit Stern.

„Să creezi o nouă linie de produse – asta este cu adevărat o provocare”, a declarat Stern, în vârstă de 52 de ani, care, în afară de atribuțiile sale de președinte, supraveghează și noul design al ceasurilor la Patek.

Totuși, Stern nu a precizat dacă noua linie va fi formată din modele sport precum Nautilus, care este și cel mai căutat model de la Patek – inițial conceput de Gerald Genta – sau din dress watches precum Ellipse, mai scrie Bloomberg.

Cunoscut drept unul dintre cele mai râvnite branduri independente de ceasuri elvețiene de pe mapamond și condus de generații întregi de către familia Stern, Patek nu a lansat vreo linie de modele de ceasuri noi de mai bine de 24 de ani, de la colecția de ceasuri pentru femei “Twenty~4”.

Sursă foto: https://www.patek.com/

/ Published posts: 133

Sunt somelier de tinere talente într-ale antreprenoriatului. Altfel spus, redactor LeadersTalk din octombrie 2021. Pentru propuneri editoriale mă puteți contacta pe adresa de email: alexandra@leaderstalk.ro