Written by 4:05 pm #Pathfinders Views: 0

Andreea-Catrinel Murărașu, Wingsrom: Pentru a avea o carieră de succes trebuie neapărat să ai încredere în propriile forțe

Andreea-Catrinel Murărașu este Inginer Calitate în cadrul producătorului de piese pentru industria aeronautică Wingsrom încă din 2012.

În opinia sa, pentru a avea o carieră de succes, în primul rând trebuie să te înconjori de oameni valoroși, de la care ai în permanență ce învăța.

Cea mai importantă decizie pe care a luat-o de-a lungul timpului și care i-a marcat cariera a fost de a renunța la jobul avut în domeniul asigurărilor și de a deveni inginer.

„Pentru a avea o carieră de succes trebuie neapărat să ai încredere în propriile forțe, să fii ambițioasă, să faci lucrurile cu pasiune, să fii optimistă și să îți dorești în permanență lucruri noi”, spune ea.

O femeie de succes, adaugă Andreea Murărașu, știe să își gestioneze timpul și găsește în permanență echilibrul între job și familie.

Dacă pandemia de Covid 19, începută în 2020, a făcut-o să renunțe la multe proiecte, totuși, recunoaște că a reușit să petreacă timp de calitate în familie, alături de fetița sa, care o motivează și îi dă forță să treacă peste orice neplăceri.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Close