107 views 2 mins 0 comments

Casa de avocatură ONV LAW își extinde echipa și țintește creșterea business-ului de achiziții publice, construcții și infrastructură

In #News
August 12, 2021

Casa de avocatură ONV LAW își extinde echipa de drept administrativ și țintește creșterea cifrei de afaceri generată de serviciile de consultanță și litigii pentru achiziții publice, construcții și infrastructură la 500.000 EUR până la finalul anului. Astfel, Ada Pascu, specialist cu experiență în litigii comerciale, administrative și drept fiscal se alatură ONV LAW, în calitate de Asociat Senior. 

„Mă alătur cu entuziasm echipei de profesioniști ONV LAW. Piața de construcții și infrastructură va crește considerabil în perioada următoare, având în vedere multiplele linii de finanțare care vor fi la dispoziția autorităților române și ne așteptăm la o efervescență în domeniul proiectelor de achiziții publice,” declară Av. Ada Pascu.

Ada Pascu deține peste 10 ani de experiență în proiecte complexe de avocatură comercială și drept public. De-a lungul carierei, a reprezentat cu succes mari companii multinaționale și locale de infrastructură și construcții, precum și autoritătți de stat în litigii privind decizii de impunere fiscală, recuperări de creanțe sau plăti daune și penalităti în valori cumulate totale de peste 30 de milioane EUR. 

„Noua programare financiară 2021-2027 a Uniunii Europene va pune la dispoziția autorităților române circa 31 mld. EUR, din care o mare parte vor merge către proiecte de investiții publice. De asemenea, fondurile suplimentare ce se vor aloca prin PNRR și celelalte programe operaționale vor injecta la rândul lor sume considerabile în economia românească – ne așteptăm ca volumul apelului de proiecte să crească, precum și nevoia de consultanță pentru pregătirea și implementarea acestor proiecte,” declară Av. Alina Bilan, partener ONV LAW.  

ONV LAW este una dintre cele mai dinamice companii independente de pe piața locală.  Fondată în anul 2000, ONV LAW acordă consultanță juridică clienților privați și instituționali în domenii precum achiziții publice și concesiuni, market entry, dreptul aviației și infrastructură aeroportuară, dreptul societar, dreptul muncii, dreptul concurenței, dreptul mediului, precum și dreptul digital.

/ Published posts: 322

După studiile în Filosofie, Bianca Dobrescu intră în presa economică. Mai întâi lucrează la ziarul Bursa, pe urmă la Business Cover, Forbes, Capital, Leaders Reunited, Adevărul și ulterior în cadrul revistei NewMoney. Pe LeadersTalk.ro acoperă subiecte legate de lumea antreprenorială. bianca[@]leaderstalk.ro