219 views 2 mins 0 comments

Ce citește Nicoleta Scarlat, Eisberg România

In #BooksTalk, Business
November 23, 2021

LeadersTalk își continuă seria de articole #BooksTalk, rubrică în cadrul căreia vă prezentăm preferințele în materie de cărți de business ale unor oameni cheie din peisajul de afaceri autohton și internațional.

Astăzi, Nicoleta Scarlat, director de vânzări al Eisberg România, unul dintre principalii producători români de salată fresh convenience de pe piață.

Constelații Familiale de Bert Hellinger

Nicoleta Scarlat: Constelații Familiale este o carte despre locul tău în familie. Pe mine m-a ajutat să înțeleg nu doar cam care este locul meu în familia mea, dar și să relaționez mai bine cu colegii, cu oamenii cu care colaborez.

Începe cu de ce de Simon Sinek

Nicoleta Scarlat: Aceasta este o carte care m-a ajutat să înțeleg ce ne motivează, ce ne mână în luptă. M-a ajutat să înțeleg că vânzătorul din mine trebuie să ofere ce are nevoie clientul, nu ceea ce eu vreau să vând.

Simone Sinek este favoritul meu pentru că stilul lui este unul empatic, potrivit modului în care și eu relaționez.

Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace de Stephen Covey

Nicoleta Scarlat: La un moment dat, colegul de la HR a făcut o recomandare de genul libere impuse, așadar cartea a fost citită de mai mulți colegi.

Aplicăm constant și când deraiăm de la calea cea dreaptă există cel puțin un alt coleg care își amintește regula pe care o încălcăm și ne aduce înapoi.

Al 7-lea obicei spune că dacă vrei să tai mai repede un copac trebuie să ascuți toporul.

AFLĂ CE CITEȘTE ANDREI URSACHI, COFONDATOR STAILER

AFLĂ CE CITEȘTE SORIN NICOLAU, CEO-UL CLINICILE OANA NICOLAU

AFLĂ CE CITEȘTE IONUȚ PĂTRĂHĂU, COFONDATOR SEEDBLINK

AFLĂ CE CITEȘTE BOGDAN BADEA, CEO-UL EJOBS

AFLĂ CE CITEȘTE CRISTIAN NICOLA, CEO-UL INVESTPOINT

AFLĂ CE CITEȘTE FLORIN GHEORGHE, CEO-UL THETA FURNITURE & MORE

/ Published posts: 322

După studiile în Filosofie, Bianca Dobrescu intră în presa economică. Mai întâi lucrează la ziarul Bursa, pe urmă la Business Cover, Forbes, Capital, Leaders Reunited, Adevărul și ulterior în cadrul revistei NewMoney. Pe LeadersTalk.ro acoperă subiecte legate de lumea antreprenorială. bianca[@]leaderstalk.ro