190 views 3 mins 0 comments

Cine este Ovidiu Zaberca, noul Business Development Director al EY România pentru Transilvania

In #News, #People, Business
November 23, 2021

EY România își consolidează echipa regională din Transilvania prin numirea lui Ovidiu Zaberca în funcția de Business Development Director. Odată cu extinderea echipei, compania urmărește să contribuie la dezvoltarea mediului de afaceri local.

Ovidiu Zaberca are o experiență de 16 ani în vânzări de servicii și business development, în ultimii ani ocupând poziții similare în cadrul unor companii de servicii profesionale. Este absolvent al Universității de Vest din Timișoara, unde a studiat Științe Politice, Comunicare și Philosophical Counseling.

„Prin birourile noastre regionale, suntem prezenți în Timișoara și Cluj-Napoca încă din 2008, regiunile din jurul acestor orașe rămânând poli principali de atracție pentru investitori, conform studiilor EY. În acest context, dorința noastră este să acoperim aceste zone cu pachetul necesar de servicii care să răspundă atât nevoilor companiilor mature, cât și ale celor aflate la început de drum în construirea unei afaceri de succes”, spune Alex Milcev, Partener, liderul departamentului de Asistență Fiscală și Juridică, EY România.   

În noul său rol, Ovidiu Zaberca va fi responsabil cu strategia și inițiativele de dezvoltare a pieței, având ca scop întărirea prezenței regionale a companiei și consolidarea poziției sale de lider în serviciile profesionale dedicate companiilor mijlocii și mari și de consultant de încredere pentru afacerile antreprenoriale. Activitatea sa se va desfășura la nivelul tuturor liniilor de servicii EY, concentrându-se, în principal, pe practica de audit și consultanță fiscală.

“Companiile din Transilvania sunt foarte dinamice și inovatoare și se poziționează, din multe puncte de vedere, în avangarda mediului de business românesc. Așteptările și nevoile acestora devin, astfel, din ce în ce mai complexe și sofisticate și ne provoacă, în calitate de consultanți, să ne perfecționăm în permanență pentru a răspunde solicitărilor cu promptitudine și flexibilitate, într-o manieră multidisciplinară, integrată. Avem încredere că Ovidiu va avea un rol important în atingerea acestui obiectiv și în dezvoltarea pe mai departe a unor relații solide și de încredere cu clienții noștri”, spune Nicolas Sabran, Partener, lider al departamentului Audit și servicii conexe, EY România.

Cu un număr de peste 200 de profesioniști în birourile regionale din Timișoara, Cluj-Napoca și Iași, EY România își continuă misiunea de a investi în mediul de afaceri local susținându-și clienții și promovând antreprenorii și poveștile lor de succes, inclusiv prin competiția EY Entrepreneur Of the Year.

/ Published posts: 134

Sunt somelier de tinere talente într-ale antreprenoriatului. Altfel spus, redactor LeadersTalk din octombrie 2021. Pentru propuneri editoriale mă puteți contacta pe adresa de email: alexandra@leaderstalk.ro