46 views 4 mins 0 comments

Cine este Simona Pavelescu, noul CEO al htss

In #IT Revolution, #News
April 10, 2023

htss, companie IT&C specializată în furnizarea de servicii software de business, cu peste 1000 de clienți în 11 țări, a numit-o pe Simona Pavelescu în funcția de Chief Executive Officer. 

Simona Pavelescu este un lider cu o vastă experiență, pasionată de înțelegerea comportamentului uman și de identificarea oportunităților de business care să ofere rezultatele așteptate. Simona are în spate un background impresionant de peste 19 ani de experiență în industria IT și un palmares dovedit în construirea și transformarea businessurilor. 

În calitate de nou CEO al htss, Simona a conturat deja obiectivele pe termen mediu și lung ale companiei: 

„Scopul nostru este să devenim partenerul principal pentru digitalizare în industria Sănătății, la nivel european, și să dezvoltăm soluții digitale pentru industrii adiacente, atât publice, cât și private, cum ar fi  spre exemplu industria de Retail. htss își propune să fie one-stop shop pentru produse, servicii și infrastructură. Credem cu tărie că liniile noastre de cod vor crește speranța de viață și vor ajuta sistemul de sănătate să răspundă rapid la nevoile pacienților”, a declarat Simona Pavelescu, CEO htss. 

Având o viziune puternică asupra tehnologiei și înțelegând comportamentul uman, Simona a făcut primii pași în companie prin cunoașterea atât a echipei, cât și a tehnologiilor care stau la baza produselor și soluțiilor oferite de htss. 

„În noul meu rol de CEO al htss, primii pași au constat în cunoașterea echipei mele, întâlnirile cu echipele de dezvoltare a produselor și întâlnirile cu clienții. Cred că oamenii sunt cei care fac diferența și reprezintă compania, de aceea tot efortul inițial le va fi dedicat lor”, a declarat Simona. 

Cu o experiență vastă în industria IT, Simona este persoana potrivită pentru a ghida compania în atingerea obiectivelor, pentru a continua să inoveze și să devină lider în industrie. Simona este încântată de oportunitatea de a lucra cu angajați dedicați, pasionați de ceea ce fac și de a consolida împreună și pe mai departe o reputație puternică a companiei în furnizarea unor soluții software inovatoare. 

„Sunt încântată să mă alătur echipei htss și sunt convinsă că experiența mea vastă în industria IT, mindsetul antreprenorial, precum și experiența de build-up și transformare, împreună cu o echipă puternică, vor fi factorii cheie care vor contribui la atingerea obiectivelor strategice de transformare și evoluție ale companiei”, a declarat Simona Pavelescu, CEO htss. 

htss este o companie IT&C specializată în furnizarea de soluții software pentru afaceri. Înființată în 2012, htss și-a dezvoltat rapid portofoliul de clienți datorită accentului pus pe inovație, rapiditate și suport de calitate. În prezent, portofoliul companiei numără peste 1000 de clienți din 11 țări, printre cele mai căutate soluții proprii se numără Pharmaceutical – software de management al farmaciei; telemedica – soluție de telemedicină; omnimedica – soluție software pentru clinici și spitale; shiftin – software de planificare automată a turelor sau mindclass – platformă de e-learning.

/ Published posts: 134

Sunt somelier de tinere talente într-ale antreprenoriatului. Altfel spus, redactor LeadersTalk din octombrie 2021. Pentru propuneri editoriale mă puteți contacta pe adresa de email: alexandra@leaderstalk.ro