106 views 49 secs 0 comments

Compania imobiliară ANG Luxury Properties estimează afaceri de 1,5 mil. euro în 2021

In #News, Business, Real Estate
September 29, 2021

Compania imobiliară ANG Luxury Properties estimează pentru 2021 o cifră de afaceri de peste 1,5 milioane de euro pe fondul creșterii interesului românilor pentru locuințe mai bune, cu facilități premium.

„Privesc cu optimism și încântare următorii 10 ani, deoarece văd de la an la an cum tot mai mulți români știu ce vor și învață că ofertele bune le au companiile serioase care fac acest business la un nivel înalt. Estimez, de pe o parte, că vor apărea proprietăți nișate și, pe de altă parte, vor dispărea acele proprietăți vechi, care nu se mai potrivesc în anumite zone. De altfel, orașul se va extinde considerabil în următorii ani”, spune Nicoleta Manea, CEO ANG Luxury Properties.

ANG Luxury Properties a fost fondată de Alexandru și Nicoleta Manea în 2011 și este o agenție imobiliară care deservește cumpărători și vânzători de proprietăți de lux din zona de Nord a Bucureșitului.

Agenția este formată dintr-un grup de consultanți imobiliari talentați cu o performanță de peste 15 milioane de euro vânzări totale și 150 de milioane de euro în listări active.

ANG Luxury Properties încheie peste o sută de oferte anual și a intermediat numeroase tranzacții record.