185 views 3 mins 0 comments

Lecțiile Cristinei Udăteanu, goodStory

In Business
June 02, 2021

Imaginează-ți că faci parte dintr-o echipă de agenți secreți care, aproape fără voia sa, descoperă un mister uluitor și trebuie să oprească o calamitate care amenință că îi va distruge orașul. Mai precis, participi la operațiunea Mindfall, un joc care folosește tehnologii ale realității augumentate și combină elemente ale treasure huntingului clasic, localizare GPS & „LiveEscape”. Și, probabil te afli într-unul din Team Buildingurile organizate de goodStory, o companie de consultanță în dezvoltare organizațională, co-fondată de Cristina Udăteanu.

goodStory apare pe piața românească în urma unei investiții de circa 33.000 de lei, bani luați printr-un credit de la BT Mic care au acoperit primele luni de activitate, în clipa în care Cristina Udăteanu a pus punct joburilor cu program fix în detrimentul antreprenoriatului.

Crede că există două ingredinete principale pentru o carieră de succes: perseverență și proactivitate, adică deschiderea de a învăța și de a-ți depăși limitele și zona de confort.

Cu un traseu profesional încet, în contextul în care a ocupat poziții de top în companii din domenii variate, dar sigur, Cristina Udăteanu spune că sinergia dintre echipă și manager este primul pas către o cultură organizațională funcțională și valoroasă. Dintotdeauna, recunoaște specialistul în dezvoltare organizațională, pentru orice tip de antreprenor, începutul unui business rămâne perioada cea mai importantă dar și cea mai dificilă, în același timp.

La ora actuală, Cristina Udăteanu apreciază că există un interes din ce în ce mai mare în rândul femeilor pentru antreprenoriat. „Sunt femei antreprenor care se îndreaptă către domenii foarte variate. De la catering, obiecte hand-made, croitorie, consultanță și până la domenii care par mai degrabă adresate bărbaților, precum spălătorii sau reciclare deșeuri”, conchide ea.

Lecțiile Cristinei Udăteanu
1) Să se informeze în permanență
2) Că cel mai important este mixul dintre intuiție, viziune și planificare
3) Importanța colaborării și a alinierii cu oamenii cu care lucrează
4) Necesitatea flexibilității în sensul disponibilității de a învăța continuu
5) Faptul că un flux financiar sănătos este critic pentru un business

/ Published posts: 322

După studiile în Filosofie, Bianca Dobrescu intră în presa economică. Mai întâi lucrează la ziarul Bursa, pe urmă la Business Cover, Forbes, Capital, Leaders Reunited, Adevărul și ulterior în cadrul revistei NewMoney. Pe LeadersTalk.ro acoperă subiecte legate de lumea antreprenorială. bianca[@]leaderstalk.ro