119 views 3 mins 0 comments

Cum arată vila de pe malul lacului Snagov, scoasă la vânzare pentru 4,2 mil. euro

In Real Estate
November 08, 2021

Contextul pandemic cu restricții numeroase, sistemul de muncă hibrid sau telemunca au produs schimbări fundamentale în ceea ce privește cererea pe toate nișele pieței rezidențiale. Astfel, pe segmentul de top al pieței (premium & lux) pe lângă penthouse-uri în locații centrale, cumpărătorii caută vile în zone din apropierea Bucureștiului, bine conectate cu Capitala. 

O astfel de proprietate, unicat, este disponibilă pe piață pe malul lacului Snagov. Vila, în suprafață de 1.732 mp construiți are 10 dormitoare și numeroase facilități precum locuință secundară pentru personal, piscină interioară, teren de tenis, debarcader și garaj pentru patru bărci, ponton, sală de fitness, saună și salină, loc de joacă și casuță în copac pentru cei mici. Prețul de listare este de 4.200.000 EUR. 

Pentru a fi catalagată de lux o proprietate are nevoie în primul rând de unicitate. Prin poziționarea sa într-o zonă cu circuit închis și ieșire de 700 m direct la lacul Snagov, într-o oază de verdeață și aer curat, BONVIE Snagov oferă un stil de viață aparte, intimate, siguranță și confort”, spune Ștefan Dumitru, CEO, BONVIE Snagov, adăugând: ”Situată pe un teren de 5.000 mp, la care se adaugă o pădure de stejari seculari de 3.000 mp, proprietatea se pretează persoanelor cu un stil de viață activ ce pot practica sporturi nautice, jogging sau plimbări cu bicicleta.” 

Dispusă pe demisol, parter, etaj și mansardă, vila oferă dormitoare și băi numeroase, zonă de generoasă de zi (living & dinning), bucătărie și zone separate de birou, bibliotecă și spații de depozitare. Proprietatea se bucură de deschidere unică în zonă la lac, sub formă de golf, precum și un ponton cu platformă betonată pentru șalupe, 700 mp de luciu de apă și garaj pentru patru bărci. Spațiile verzi, amenajate după un concept integrat de peisagistică, ocupă o suprafață semnificativă. 

Finalizarea autostrăzii A3 împreună cu Autostrada Urbană au creat noi oportunități imobiliare în localitățile limitrofe din partea nordică – Snagov, Moara Vlăsiei, Balotești etc- datorită conexiunii facile cu Bucureștiul. Această investiție, coroborată cu noi investiții în proiecte comerciale sau educaționale, asigură persoanelor cu venituri ridicate toată infrastructura necesară pentru a migra din București către zonele limitrofe pentru un stil de viață conectat cu natura, mai puțină poluare și mai multe opțiuni de petrecere a timpului liber la aer curat.