Connect with us

Real Estate

Cum arată vila de pe malul lacului Snagov, scoasă la vânzare pentru 4,2 mil. euro

Published

on

Contextul pandemic cu restricții numeroase, sistemul de muncă hibrid sau telemunca au produs schimbări fundamentale în ceea ce privește cererea pe toate nișele pieței rezidențiale. Astfel, pe segmentul de top al pieței (premium & lux) pe lângă penthouse-uri în locații centrale, cumpărătorii caută vile în zone din apropierea Bucureștiului, bine conectate cu Capitala. 

O astfel de proprietate, unicat, este disponibilă pe piață pe malul lacului Snagov. Vila, în suprafață de 1.732 mp construiți are 10 dormitoare și numeroase facilități precum locuință secundară pentru personal, piscină interioară, teren de tenis, debarcader și garaj pentru patru bărci, ponton, sală de fitness, saună și salină, loc de joacă și casuță în copac pentru cei mici. Prețul de listare este de 4.200.000 EUR. 

Pentru a fi catalagată de lux o proprietate are nevoie în primul rând de unicitate. Prin poziționarea sa într-o zonă cu circuit închis și ieșire de 700 m direct la lacul Snagov, într-o oază de verdeață și aer curat, BONVIE Snagov oferă un stil de viață aparte, intimate, siguranță și confort”, spune Ștefan Dumitru, CEO, BONVIE Snagov, adăugând: ”Situată pe un teren de 5.000 mp, la care se adaugă o pădure de stejari seculari de 3.000 mp, proprietatea se pretează persoanelor cu un stil de viață activ ce pot practica sporturi nautice, jogging sau plimbări cu bicicleta.” 

Dispusă pe demisol, parter, etaj și mansardă, vila oferă dormitoare și băi numeroase, zonă de generoasă de zi (living & dinning), bucătărie și zone separate de birou, bibliotecă și spații de depozitare. Proprietatea se bucură de deschidere unică în zonă la lac, sub formă de golf, precum și un ponton cu platformă betonată pentru șalupe, 700 mp de luciu de apă și garaj pentru patru bărci. Spațiile verzi, amenajate după un concept integrat de peisagistică, ocupă o suprafață semnificativă. 

Finalizarea autostrăzii A3 împreună cu Autostrada Urbană au creat noi oportunități imobiliare în localitățile limitrofe din partea nordică – Snagov, Moara Vlăsiei, Balotești etc- datorită conexiunii facile cu Bucureștiul. Această investiție, coroborată cu noi investiții în proiecte comerciale sau educaționale, asigură persoanelor cu venituri ridicate toată infrastructura necesară pentru a migra din București către zonele limitrofe pentru un stil de viață conectat cu natura, mai puțină poluare și mai multe opțiuni de petrecere a timpului liber la aer curat.   

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#News

Sonae Sierra aduce noi concepte de shopping și divertisment în România, anul acesta: Primark și Cyber Jump

Published

on

Sonae Sierra aduce noi concepte în premieră pe piața din România cu oferte reprezentative și diverse, în categoriile de modă și divertisment. Anul acesta, ParkLake va găzdui două mari lansări: primul magazin Primark din România, respectiv Cyber Jump, cel mai nou concept care completează oferta de divertisment și petrecere a timpului liber pentru vizitatorii centrului comercial. 

Cătălin Cucian, ParkLake Shopping Center Manager, a declarat: “Primark și-a anunțat expansiunea internațională în România la începutul acestui an și suntem foarte încântați că ParkLake este locația aleasă pentru a găzdui această deschidere. Acest lucru demonstrează angajamentul nostru de a fi o destinație unică de cumpărături și divertisment pentru vizitatorii noștri, cu oferte de neegalat, cu arhitectura și ambianța potrivite.”

De asemenea, Cyber Jump Trampoline Park se va deschide în ParkLake la sfârșitul acestui an. Acesta va avea o suprafață de 2300 de metri pătrați și este dedicat celor care caută modalitatăți de recreere activă. Vor fi disponibile 13 tipuri de jocuri pentru diferite categorii de vârstă. În parcul de trambuline vor fi disponibile mai multe tipuri de activități, în special pentru familiile tinere cu copii.

Deschiderea Cyber Jump se aliniază perfect cu angajamentul nostru. Suntem foarte încântați să facem parte din planurile de extindere a unor brand-uri importante în țară, ceea ce dovedește că suntem o destinație de încredere, cu cele mai bune oferte și experiențe pentru clienți. De asemenea, vom continua să răspundem nevoilor vizitatorilor noștri și așteptăm cu nerăbdare să anunțăm și alte deschideri, pentru a consolida o experiență cu adevărat unică.”, a adăugat Cătălin Cucian.

ParkLake este locul în care natura se îmbină perfect cu experiența cumpărăturilor și petrecerea timpului liber. Design-ul modern aduce laolaltă elemente inspirate din cei trei piloni, Parc – Natură – Familie, și oferă oportunități deosebite pentru petrecerea timpului liber, precum și spații de relaxare, locuri de joacă, locuri unde se poate practica sport sau unde poți petrece ziua lucrând. Începutul anului 2022 marchează încă o etapă în consolidarea poziționării centrului comercial ca principală destinație din capitală, fiind totodată locul preferat atât de chiriași, cât și de vizitatori.

Construit în conformitate cu cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură și situat în apropierea Parcului Titan, ParkLake oferă cel mai bun mix de magazine și servicii disponibile pe piață, într-un mediu prietenos cu natura și o atmosferă încântătoare.

Sonae Sierra este un dezvoltator imobiliar și furnizor de servicii integrate de real estate, cu birouri în Europa, America de Sud, Asia și Africa de Nord. Ca partener de încredere, creăm valoare adăugată pentru clienți și societate, aplicând expertiza noastră unică pentru livrarea unor soluții de talie mondială – inclusiv administrarea investiţiilor, arhitectură și inginerie, gestionarea proprietăţilor, leasing și sustenabilitate – care acoperă tot ciclul imobiliar.

În prezent, Sonae Sierra are în derulare 4 proiecte de dezvoltare și o extindere și administrează active în valoare de aproximativ 8 miliarde €, pentru care oferă servicii de gestionare a proprietății. De asemenea, compania gestionează în prezent 12 vehicule investiționale pentru investitori instituționali sau din domeniul retail-ului, estimate la 5 miliarde € la valoarea de piață.

Continue Reading

#News

Shutterstock, Dow Jones, Standard and Poor’s, Mambu, GSD Solutions și Fressnapf se alătură locațiilor Mindspace din București

Published

on

Mindspace, operatorul global de spații de lucru flexibile, anunță noi membrii ai locațiilor din București, Mindspace Business District și Mindspace Victoriei, spații flexibile de lucru de tip boutique, all-inclusive. Angajați ai Shutterstock, Dow Jones, Standard and Poor’s, Mambu, GSD Solutions și Fressnapf se vor bucura de numeroasele beneficii și facilități oferite exclusiv membrilor, cum ar fi accesul la săli de ședințe, cabine telefonice pentru discuții one-to-one, prânzuri sau cine de networking săptămânale, evenimente speciale pentru comunitate, activități de wellness, precum yoga sau pilates, și multe altele. Membrii Mindspace au acces în toate locațiile Mindspace din lume, fără niciun cost adițional, ceea ce le permite să lucreze de oriunde din lume și chiar să își dezvolte afacerea. Numai în acest an, Mindspace a anunțat nouă noi locații în SUA și EMEA. Odată cu amplificarea cerinței de spații flexibile de birouri, este de așteptat ca Mindspace să își continue creșterea. 

„După provocările aduse de ultimii doi ani, suntem entuziasmați să vedem că nivelul de încredere în spațiile flexibile este în creștere,” spune Gil Boral, Director Regional pentru Nordul și Estul Europei. „Și nu observăm acest lucru doar în România, unde interesul pentru acest tip de spațiu de lucru crește constant, ci și la nivel global, în celelalte locații ale noastre. De exemplu, numai pe parcursul acestui an, am anunțat nouă noi locații, dintre care două sunt în Israel, patru sunt în Germania, una este în Polonia și două sunt în SUA. În prezent, avem mai mult de 40 de locații în 20 de orașe, și abia așteptăm să vedem ce urmează!” adaugă Gil.

Mindspace a deschis prima locație în România în Decembrie 2018, în clădirea de birouri Campus A din cadrul Globalworth Campus. În aprilie 2019 a urmat și al doilea spațiu, Mindspace Victoriei, localizat în Bucharest Tower Center. Membrii români ai Mindspace fac parte dintr-o comunitate globală de peste 15,000 de membri. Din grupul divers de membri Mindspace se numără companii precum Shell, Samsung, Microsoft, Barclays Bank și GoPro.

Continue Reading

#News

Metav SA investește 40 de mil. Euro în Bellemonde

Published

on

Bellemonde, un nou ansamblu rezidențial exclusivist, se lansează în zona de nord a Capitalei. Investiția în cele 164 de unități, atât case, cât și apartamente, se ridică la peste 40 de milioane de euro. 

Aflat în Pipera și dezvoltat pe o suprafață de teren de peste 41.000 de m.p. în proprietatea Metav SA., Bellemonde va oferi o experiență completă de locuire, datorită spațiilor comune generoase și numărului redus de locuințe. 93 de vile și 71 de apartamente, într-un regim de înălțime ce nu depășește 2 etaje, vor găzdui rezidenții într-un ecosistem perfect echilibrat. 

Începerea construcției proiectului este estimată pentru prima parte a anului 2023, cu un termen de finalizare de 24 de luni. Conceptul îmbină inedit unități de locuințe, precum case individuale, case de tip duplex și de tip înșiruit, vile cu apartamente și clădiri cu apartamente cu regim redus de înălțime, de maxim P+2. 

Pe lângă beneficiile densității scăzute și siguranței sporite a ansamblului de tip gated-community, Bellemonde oferă spații verzi generoase, ce reprezintă peste 33% din suprafața totală a terenului pe care urmează a fi dezvoltat. Facilitățile exclusiviste completează peisajul arhitectural prin: Society Hub – cu un design de top ce aduce rezidenților un spațiu de tip lounge, un loc de joacă indoor pentru copii, zonă spa cu săli de masaj, saune și piscină; zonă comercială cu restaurant, market și alte servicii conexe”, declară Victor Terheș, director de vânzări Bellemonde.

În imediata vecinătate a proiectului se află școli de renume, precum Școala Americană, British School, Olga Gudynn, dar și zone ample de shopping și agrement – Jolie Ville, Mall Băneasa, Strip Mall Iancu Nicolae, Pipera Plaza și Grădina Zoologică Băneasa. 

Liniile de transport public aflate la numai câteva minute distanță și aeroporturile Otopeni și Băneasa reprezintă facilități de mobilitate importante.

“Atent proiectat, Bellemonde este complet pregătit pentru viitor, fiind un gas-free residence dotat cu cele mai noi tehnologii și funcțiuni, precum: pompe de căldură de ultimă generație, fațade ventilate, tâmplărie de aluminiu, finisaje premium, infrastructură pentru instalarea panourilor fotovoltaice și locuri de parcare electrificate”, completează Victor Terheș.

Cele mai recente dezvoltări rezidențiale din portofoliul grupului de companii sunt Belvedere Residences Faza 1 și Faza 2 (Fabrica de Glucoză nr. 6-8, Sector 2, București), Zenville (Mircea Eliade nr. 10, Pipera, Voluntari, Ilfov) și Iqon (Vasile Alecsandri nr. 132, Pipera, Voluntari, Ilfov) Cu o experiență de peste 30 de ani, Metav S.A. vizează în planurile de extindere ale companiei dezvoltarea proiectului imobiliar ABOVE din Șos. Fabrica de Glucoză, precum și alte dezvoltări imobiliare pe terenurile pe care le deține,  toate dispunând de beneficii și facilități complexe, suprafețe ample de locuit, spații verzi generoase și servicii de înaltă calitate. 

Continue Reading

Trending