26 views 3 mins 0 comments

Extraordinary Women 2023, gala Biz pentru femeile care fac lucruri extraordinare în business, cultură și societate

In #News
September 22, 2023

Pentru prima data în istoria evenimentului Extraordinary Women, miercuri, la Biavati Events din București, revista Biz a decernat trofeele Extraordinary Women 2023. 11 premii au adus recunoaștere publică unor femei care fac lucruri extraordinare în business, cultură și societate. 

Laureatele au primit trofeele realizate de artistul Ovidiu Toader, la finalul unei zile maraton de conferință care a oferit informație valoaroasă și experiențele unor doamne din business si cultura, care nu au renunțat când li s-a spus că nu se poate și si-au împlinit visul. Conferința și gala Extraordinary Women au adus idei și strategii despre cum ne putem lăsa inspirați de ceilalți și să oferim inspirație la rândul nostru.  

„Extraordinary Women a adus în fața unei audiențe numeroase femei din business, cultură și activism social. Toate au oferit cu generozitate lecțiile pe care le-au învățat și aplicat pentru a avea succes și a-și îndepli visurile. În revista Biz scriem despre oamenii care-și inspiră echipele și ajută companiile să treacă un nivel superior, iar evenimentele sunt ocazia perfectă pentru a-i cunoaște, a învăța de la ei și a le arăta recunoașterea noastră pentru contribuția pe care o la transformarea lumii într-un loc mai bun”, declară Marta Ușurelu, owner Biz.

Câștigătoarele Extraordinary Women 2023

 • Extraordinary Leadership Hero:  Alexandra Olaru – Vodafone
 • Extraordinary Business Hero: Liliana Bock – Maresi
 • Extraordinary Culture Hero: Nora Iuga – poetă
 • Extraordinary Business Hero: Laura Elena Ciocoiu – Sesderma România
 • Extraordinary Business Hero: Alina Gamauf – Carrefour România
 • Extraordinary Creativity Heroes: Marcela Sărmășan & Andra Guțui – Namzya
 • Extraordinary Courage Hero: Roxana Davidovits – MApN
 • Extraordinary Woman Power: Adriana Istrate – sportivă
 • Extraordinary Tech Hero:  Simona Panait – Samsung
 • Extraordinary Tenacity Hero: Roxana Memetea – DDB
 • Extraordinary Innovation Hero: Sonia Nechifor- Comm’ON Agency

Proud Partner: Samsung

Parteneri: Coca-Cola HBC România, Sesderma, Telus, Garanti Bank, Siviero Maria, Glovo, Chocolissimo.

Spirit Partner: Johnnie Walker

Coffe Partner: Davidoff

Revista Biz are una dintre cele mai puternice comunități de business din țară. A organizat evenimente de afaceri și proiecte speciale în cele mai mari orașe din țară și în 11 capitale din lume, pe 3 continente. 

Businessul Biz Agency înglobează revistele Biz și  Haute Culture Magazine by Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienți, Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.