137 views 2 mins 0 comments

Green Alley anunță finalizarea fazei II din ESTIC PARK

In #News, Business
April 22, 2021

Compania de consultanță și intermediere imobiliară, Green Alley, anunță vânzarea a 90% din faza a doua a proiectului Estic Park, de 125 de apartamente, dezvoltat de Israel Land Development Company pe malul lacului Dobroești, în sectorul 2 al Capitalei. 

Construcția celui de-al doilea bloc a fost finalizată, iar în luna mai începem semnarea contractelor de vânzare – cumpărare”, spune Alina Verdeață, Managing Partner, Green Alley, adăugând: ”Ponderea cea mai mare în proiect a fost reprezentată de apartamentele de două camere, dar cererea pentru apartamente de trei camere a depășit stocul existent”.

Proiectul este adresat segmentului mass-market, apartamentele tranzacționându-se cu o medie de 1.250-1.300 EUR/mp + TVA. Cererea a venit cu precădere din partea familiilor tinere pentru care zona era una de interes, atrași fiind de vederea către lac precum și de facilitățile din proiect, adaptate unui stil de viață modern și funcțional: comunitate cu acces controlat, spații verzi, loc de joacă, locuri de parcare, spațiu dedicat animalelor de companie etc. 

Dezvoltatorul proiectului, grupul ILDC, are un istoric de peste 100 de ani, fiind cotat la bursa din Tel Aviv din 1953. Grupul are investiții pe segmentele rezidențial, logistic, retail și hoteluri în Israel, Polonia și România. Până în prezent dezvoltatorul a investit peste 30 de milioane de EUR în Estic Park: infrastructură, două blocuri cu 250 de apartamente și facilități. 

Compania Green Alley a fost înființată de Alina Verdeață, un profesionist cu 17 ani în piața imobiliară, fost Managing Partner Coldwell Banker. Green Alley oferă servicii integrate de consultanță, marketing & vânzări dezvoltatorilor și investitorilor rezidențiali și integrează divizia de finanțare și de design. Compania are un portofoliu de imobile tranzacționate cu valoare de 400 milioane EUR și o echipă de 14 profesioniști

/ Published posts: 322

După studiile în Filosofie, Bianca Dobrescu intră în presa economică. Mai întâi lucrează la ziarul Bursa, pe urmă la Business Cover, Forbes, Capital, Leaders Reunited, Adevărul și ulterior în cadrul revistei NewMoney. Pe LeadersTalk.ro acoperă subiecte legate de lumea antreprenorială. bianca[@]leaderstalk.ro