120 views 2 mins 0 comments

Komoder și-a propus vânzări de un milion de euro cu prilejul Black Friday

In #News, Business, Retail
November 08, 2021

Producătorul de fotolii de masaj Komoder a inaugurat recent, la București, un nou showroom, pe o suprafață de 300mp, în zona Cotroceni, în locul fostei Ambasade a Mexicului. Investiția, în valoare de 100.000 de euro, a cuprins intervenții în arhitectura și designul interior al casei.

Cu ocazia Black Friday 2021, Komoder, un business cu afaceri de cinci milioane de euro în 2020, pregătește o serie de discounturi cuprinse între 900 și 7.500 lei. De asemenea, compania estimează vânzări de peste un milion de euro pentru această perioadă de promoții.

„Reduceri considerabile vor fi în primul rând la fotoliile din gama high-tech pentru că țintim anumiți clienți care vor să facă o astfel de investiție, însă nu neglijăm nici produsele din gama medie și start. Focusul nostru este pe îmbunătățirea calității vieții prin relaxarea oferită de aceste fotolii, iar pentru fiecare client oferim consiliere personalizată și încercăm să aducem produsele noastre într-un buget cât mai accesibil”, spune Adrian Rus, fondatorul Komoder.

Komoder vinde produsele în rețeaua proprie de magazine, dar și online cu o medie de 10-15 comenzi zilnic, iar cel mai bine vândut produs ajunge la 9.500 de lei. Astfel, retailerul ajunge la 200-300 de unități vândute lunar.

Compania Komoder, înființată în 2011, are în prezent cinci showroom-uri în țară, în București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași. De asemenea, retailerul deține showroom-uri și în afara țării, în orașe precum: Barcelona, Londra, Rotterdam, Milano, Lyon, Budapesta, în Pécs (Ungaria) și Sofia.

/ Published posts: 322

După studiile în Filosofie, Bianca Dobrescu intră în presa economică. Mai întâi lucrează la ziarul Bursa, pe urmă la Business Cover, Forbes, Capital, Leaders Reunited, Adevărul și ulterior în cadrul revistei NewMoney. Pe LeadersTalk.ro acoperă subiecte legate de lumea antreprenorială. bianca[@]leaderstalk.ro