24 views 4 mins 0 comments

Legal Half Marathon ajunge la a treia ediție. Participă la cursa primăverii, pe 26 martie! Premii de peste 3.000 euro

In #News, #TimpLiber
March 09, 2023

Legal Half Marathon ajunge anul acesta la a treia ediție, după succesul ultimilor ani. La cursa de alergare dedicată tuturor iubitorilor de mișcare, alergătorilor profesioniști și copiilor, dar și a celor din lumea juridică, va avea loc o premieră: Campionatul Național de alergare pe șosea 10k, pentru categoriile Juniori U20, Tineret U23 și Seniori. La această ediție de Campionat Național sunt așteptați peste 100 de atleți români, legitimați la cluburile afiliate la Federația Română de Atletism. 

La maratonul din 26 martie pot participa toți iubitorii de mișcare, indiferent de profesia pe care o reprezintă, înscriindu-se pe https://legalrun.ro/

Traseul va porni din fața Tribunalului București și este certificat World Athletics. Categoriile de curse pentru publicul larg și pentru profesiile juridice sunt:  semimaraton -21,1 km, semimaraton-ștafetă – 21,1 km, cursa 10 km, cursa 3 km. De asemenea, vor fi organizate și curse speciale pentru copii. Participarea lor este gratuită. 

Legal Half Marathon militează pentru o viață sănătoasă. Sportul înseamnă sănătate, stare de bine, entuziasm, implicare, autodepășire. Pentru noi, Legal Half Marathon a însemnat aceleași lucruri. Am ajuns deja la a treia ediție, după succesul primelor două și avem de gând să continuăm. Ne-am autodepășit în fiecare an și nu vom face notă discordantă nici acum. Noi vă invităm să alergăm împreună și în 2023 pentru sănătatea noastră și să încercăm să-i ajutăm pe cei care au nevoie de sprijinul nostru, copii și tinerii aflați în situații vulnerabile”, spune Cristian Duțescu, avocat și coorganizator Legal Half Marathon. 

Legal Half Marathon are o puternică componentă caritabilă și este susținut de campionii olimpici Elisabeta Lipă și Marius Urzică, ambasadori ai evenimentului.

Legal Half Marathon promovează strângerea de fonduri în rândul comunității juridice și nu numai. Prin exemplul nostru de implicare și entuziasm, ne dorim să inspirăm și alte profesii să implementeze idei similare. Încă mai este timp pentru înscrieri, pe site-ul www.legalrun.ro. La inscriere, fiecare participant poate alege cauza pe care vrea să o susțină. Noi vom dona 10% din taxa de înscriere către ONG-urile pe care alergătorii le aleg. De asemenea, fiecare echipă de alergători își poate face propriul galantom pentru a susține o cauză în care cred. Lista acestora se regăsește pe site-ul nostru”, adaugă Cristian Duțescu, avocat și coorganizator Legal Half Marathon.

Programul evenimentului

24 martie (15:00 – 19:00) – Predare kit-uri pentru toate probele și înscrieri, în limita locurilor disponibile 

25 martie (10:30 – 16:30) – Predare kit-uri pentru toate probele și înscrieri, în limita locurilor disponibile 

26 martie (07:30 – 15:00) – Predare kit-uri pentru concurenții care nu au domiciliul în București, înscrieri, competiție și festivitate de premiere. 

Câștigătorii curselor de 21 km și 10 km,  de pe primele 3 locuri,  vor primi premii în bani, în valoare totală de 3.100 Euro. În plus, sunt puse la bătaie alte 68 de premii în diplome sau cupe. 

/ Published posts: 134

Sunt somelier de tinere talente într-ale antreprenoriatului. Altfel spus, redactor LeadersTalk din octombrie 2021. Pentru propuneri editoriale mă puteți contacta pe adresa de email: alexandra@leaderstalk.ro