29 views 55 secs 0 comments

Logo-ul Twitter a fost înlocuit cu imaginea unui câine Shiba Inu. Prețurile Dogecoin au crescut cu aproape 30%

In #Crypto, #IT Revolution, #News
April 05, 2023

Logo-ul Twitter a fost înlocuit cu imaginea unui câine Shiba Inu doar în varianta Desktop astăzi, 4 aprilie 2023, un meme cunoscut pe internet, ajuns și simbolul criptomonedei Dogecoin, una dintre cele zece criptomonede cu cea mai mare capitalizare, transmite Le Monde.

Acum, Elon Musk este acuzat că a influențat în mod deliberat evoluția criptomonedei Dogecoin lansată mai mult în glumă de doi ingineri software în 2013. Asta pentru că s-a produs o agitație în prețurile Dogecoin, care au înregistrat o creștere de circa 30%, mai scrie Le Monde.

Încă din iunie 2022, Musk a fost acuzat că ar fi contribuit, potrivit acuzatorilor săi la majorarea artificială a prețului criptomonedei Dogecoin. Cei care l-au acuzat, care au cumpărat și vândut Dogecoin încă din 2019 i-au cerut o compensație de 258 miliarde dolari. Avocații lui Elon Musk au solicitat vineri retragerea acuzațiilor, pe motiv că „nu este nimic ilegal în a tweetui un mesaj de susținere pentru o monedă virtuală perfect legitimă, a cărei evaluare rămâne în jurul valorii de zece miliarde dolari, puțin peste nouă miliarde euro”.


/ Published posts: 134

Sunt somelier de tinere talente într-ale antreprenoriatului. Altfel spus, redactor LeadersTalk din octombrie 2021. Pentru propuneri editoriale mă puteți contacta pe adresa de email: alexandra@leaderstalk.ro