55 views 7 mins 0 comments

Maxi Pet deschide primul magazin la Târgu Mureș, în urma unei investiții de peste 200.000 euro

In #News, Business
February 16, 2023

Maxi Pet, jucătorul de top de pe piața de retail dedicată animalelor de companie, deschide primul magazin în Târgu Mureș. Investiția se ridică la 200.000 euro, iar magazinul are o suprafață de peste 400 mp. 

Pe 17 februarie, Maxi Pet, liderul național în comerțul cu hrană și accesorii dedicate animalelor de companie, deschide primul magazin la Târgu Mureș, al nouălea din rețeaua sa, în urma unei investiții de 200 000 de euro., noua unitate oferă clienților posibilitatea de a găsi într-un singur loc toate cele necesare pentru animăluțele lor și de a primi sfaturi utile pentru creșterea și îngrijirea acestora.

„Ne vom asigura că fiecare iubitor de animale care ne calcă pragul va fi mulțumit de serviciile și produsele noastre. Cu peste 10 ani de experiență în domeniu, echipele magazinelor Maxi Pet au competențele necesare pentru a-i susține pe proprietarii de animale, astfel încât aceștia să facă cele mai potrivite alegeri pentru binele acestora”, spune Ioana Mărgărit, Store Manager Maxi Pet Târgu Mureș.

Situat în Retail Park Doja, în magazinul Maxi Pet veți găsi  hrană și recompense, jucării și  accesorii, serviciul de click & collect și un centru nutrițional axat pe îmbunătățirea sănătății animalelor de companie, oferind sfaturi de specialitate cu privire la igienă și elaborând diete personalizate pentru fiecare animăluț în parte. 

Cu ocazia inaugurării, în perioada 17-19 februarie, toți proprietarii de animale din zonă sunt așteptați în magazinul din Târgu Mureș cu nenumărate cadouri și surprize. 

Maxi Pet, mai mult decât un pet shop: o parte din comunitatea locală

Totodată, Maxi Pet a lansat anul trecut propria aplicație mobilă împreună cu programul de loialitate Maxi Pet Club. Aplicația poate fi accesată pe mobil, fiind disponibilă atât pentru dispozitivele cu sistem de operare Android, cât și iOS, punând la dispoziția clienților oferte și cupoane de reduceri la cumpărături. Prin intermediul aplicației, utilizatorii pot acumula puncte prin scanarea cardului digital la fiecare cumpărătură efectuată în magazinele fizice Maxi Pet.

Practic, în cadrul programului de loialitate valorizăm fiecare ban cheltuit. În Maxi Pet Club se contorizează și se recompensează fiecare leu, clienții beneficiind, atunci când ating diverse praguri, de multe reduceri și bonusuri.” – Cornel Mocanu, Chief Operations Officer Maxi Pet România.

La deschiderea din 17 februarie a magazinului din Târgu Mureș echipa din locație va fi disponibilă pentru a-i ajuta pe cei interesați să descarce și să experimenteze aplicația Maxi Pet. Prin aceasta, retailer-ul dorește să ofere și o experiență digitală ușor de utilizat, care se potrivește nevoilor proprietarilor de animale de companie, dincolo de produsele și serviciile de calitate cu care și-a obișnuit publicul în ultimii 10 ani.

De asemenea, Maxi Pet este întotdeauna o componentă activă a comunității din care face parte, dedicându-se constant bunăstării animalelor și stăpânilor acestora. 

„Comunitățile locale sunt organisme vii, care contribuie la bunul mers al societății, astfel încât ne implicăm din plin în activitatea lor: susținem animalele fără stăpân și campaniile de adopție, donăm hrană și accesorii sau promovăm instruirea proprietarilor atât în locațiile noastre, cât și pe rețelele de socializare. Ne bucurăm nespus că vom deveni membri ai comunității locale din Târgu Mureș și ne vom strădui din plin să ne construim reputația în rândul stăpânilor de animale de companie din zonă”, explică, la rândul său, Miruna Diaconescu, Marketing Manager Maxi Pet România.

Magazinul Maxi Pet Târgu Mureș este situat în Retail Park Doja din str. Gheorghe Doja 64-68 și va avea program zilnic între orele 09:00 și 21:00. Pentru mai multe noutăți și surprize, cei interesați pot urmări Maxi Pet pe Facebook, Instagram, Tik Tok și YouTube, căutând handle-ul @maxipetromania.

Noua unitate Maxi Pet este rezultatul unei investiții de 200 000 de euro. Această cifră nu include stocurile de marfă. 

Compania a anunțat o creștere cu 20% a cifrei de afaceri în 2022 comparativ cu anul anterior, precum și planuri de dezvoltare care prevăd extinderea rețelei naționale de magazine cu încă șapte unități în 2023.

Pet Network  este rețeaua omni-channel de produse și servicii pentru animale de companie, lider de piață pe acest segment, care operează în Europa de Sud-Est prin mai multe branduri prezente în România, Croația, Slovenia, Serbia și Bulgaria. În România, Pet Network operează prin intermediul brandurilor Animax și Maxi Pet.

Maxi Pet a raportat anul trecut o cifra de afaceri de 23,4 milioane euro , în creștere cu 20% față de 2021. Printre investițiile preconizate în 2023 se numără încă șapte magazine. Până în acest moment Maxi Pet deține 8 magazine.   

/ Published posts: 134

Sunt somelier de tinere talente într-ale antreprenoriatului. Altfel spus, redactor LeadersTalk din octombrie 2021. Pentru propuneri editoriale mă puteți contacta pe adresa de email: alexandra@leaderstalk.ro