24 views 6 mins 0 comments

Platforma fittech IKANOS lansează Ikanos Mind- manual complet de slăbire și menținere

In #News
December 05, 2023

Platforma fittech IKANOS care pune accent pe alianta minte-corp, pe construirea de obiceiuri sanatoase si ofera un suport amplu in procesul de transformare personala si atingerea obiectivelor de slabit, fara a impune restrictii alimentare, lanseaza „IKANOS MIND- Manual complet de slabire si mentinere”. Ghidul vine sub forma de eBook si se adreseaza celor care-si doresc sa slabeasca, cititorii gasind in paginile manualului tot ce au nevoie pentru a ajunge la greutatea dorita intr-un mod sanatos si sustenabil pe termen lung.

Scopul ebook-ului semnat de  Natalia Cotrus, cofondatoarea platformei IKANOS, este de a indruma cititorii catre un mod de viata echilibrat si sanatos, fara a recurge la solutii magice sau diete restrictive. Cartea exploreaza motivele din spatele esecurilor anterioare si demonteaza mituri, prejudecati si supozitii false legate de lipsa de ambitie, vointa sau motivatie. Cititorii vor descoperi cum sa faca alegeri alimentare echilibrate si cum sa dezvolte obiceiuri sanatoase si sustenabile pe termen lung. 

Scopul acestei carti este sa iti explice de ce nu ai nevoie sa urmezi diete precum keto, post intermitent, Rina, diete cu shake-uri, cu inlocuitori de mese sau maratoane de slabit. Iti va arata un mod de a slabi dovedit stiintific, FlexIkanos, sistemul dezvoltat de noi care nu exclude alimentele tale preferate, oricare ar fi ele. Singura metoda de slabit care functioneaza este cea care se adapteaza la stilul tau de viata, nu invers. Dupa ce vei termina de citit „Ikanos Mind” vei putea slabi si te vei putea mentine pe termen lung la greutatea dorita”, precizeaza Natalia Cotrus, cofondator al platformei fittech Ikanos si autor al ebook-ului Ikanos Mind.

Abordarea personalizata, cheia succesului in procesul de slabire.

Un aspect crucial in procesul de slabire este legat de conexiunea personala cu alimentatia. A accepta un plan alimentar creat de altcineva poate sa nu fie in concordanta cu obiceiurile si preferintele culinare ale fiecaruia. Abordarea personalizata este cheia succesului in procesul de slabire. Corpurile noastre sunt unice, cu nevoi nutritionale variate, iar un plan alimentar pre-creat poate sa nu raspunda eficient acestor diferente individuale. Astfel, apeland la un plan gata facut, riscam sa ignoram semnalele subtile ale corpului nostru si sa nu ne adaptam cu adevarat nevoilor noastre specifice”, adauga Natalia Cotrus.

Lansata de catre Natalia si Dragos Cotrus, doi antreprenori din Timisoara, cu misiunea ferma de a schimba modul in care romanii se raporteaza la sanatate si la procesul de atingere a greutatii optime, platforma fittech Ikanos a ajutat in primii doi ani de functionare peste 3000 de oameni sa slabeasca sanatos, sustenabil si pe termen lung.

Publicul vizat de Ikanos este unul preponderent educat, atat masculin, cat si feminin, de toate varstele. In prezent, platforma adreseaza adultii care isi doresc in mod activ sa piarda in greutate. Acestia isi propun sa slabeasca, in medie, 17 kilograme.

Din punct de vedere al abordarii nutritiei, metoda Ikanos se bazeaza pe flexibilitatea dietei, fara sa impuna restrictii alimentare. Punem accent pe dobandirea de obiceiuri sanatoase si abordam slabitul ca si proces holistic: dieta, miscare, contorizare, urmarire, conectare, comunitate, reglare emotionala. Practic, nu slabitul celor X kilograme este partea cea mai dificila, ci mentinerea greutatii dobandite. Problema este, astfel, sa intelegem care este cea mai potrivita metoda de slabit pentru noi, care sunt informatiile esentiale de care avem nevoie pentru a ne atinge scopul, dar mai ales ce trebuie sa facem pentru a nu ne mai intoarce de unde am plecat. Ghidul „Ikanos Mind” te invata pas cu pas cum sa slabesti si sa te mentii”, precizeaza Natalia Cortus.

Ikanos este o solutie potrivita atat pentru femei, cat si pentru barbati. Varsta celor ce au parcurs pana acum cu succes programul Ikanos este cuprinsa intre 16 ani si 82 de ani. De asemenea, ebookul nou lansat se adreseaza tuturor celor care vor sa slabeasca si sa se mentina pe termen lung, indiferent de varsta, sex sau nivel de pregatire fizica si este disponibil aici.

Platforma fittech IKANOS a fost fondata de catre Natalia si Dragos Cotrus, in toamna anului 2021 si combina coaching-ul de nutritie cu managementul emotiilor si tehnologia, sustinand astfel schimbarile permanente ale stilului de viata. 

Platforma este oferita prin intermediul unei aplicatii mobile de telefon, intuitiva, usor de folosit si integrat in viata cotidiana. IKANOS se diferentiaza de alte metode prin abordarea sa holistica. 

In timp ce slabitul este in esenta mentinerea unui deficit caloric, platforma IKANOS pune accent pe alianta minte-corp, pe construirea de obiceiuri sanatoase si ofera un suport amplu in procesul de transformare personala si atingerea obiectivelor de slabit, fara a impune restrictii alimentare.

/ Published posts: 134

Sunt somelier de tinere talente într-ale antreprenoriatului. Altfel spus, redactor LeadersTalk din octombrie 2021. Pentru propuneri editoriale mă puteți contacta pe adresa de email: alexandra@leaderstalk.ro