39 views 59 secs 0 comments

Revine Cupa Teleferic la Schi Alpin în Poiana Brașov!

In #News
January 23, 2024

În zile de 25 și 26 ianuarie pe Pârtia Lupului Superior cei mai buni schiori legitimați din România vin să lupte pentru podium în probele de Slalom și Slalom Uriaș la Cupa Teleferic.

Teleferic Grand Hotel Poiana Brașov, dar și partenerii deveniți deja tradiționali: Mastercard, Husqvarna, BCR, Altex, Băneasa, Călimani, CEFIN TRUCKS, Stoica și Asociații, Omniasig și O’Fresh pun la bătaie premii importante astfel încât competiția să fie cât mai interesantă! Categoriile de vârstă acceptate în concurs sunt HC, U14 și U16, iar premiile nu sunt de neglijat: 1.200 lei pentru ocupanții locurilor 1 atât la fete cât și la băieți, 1.000 de lei pentru locul 2 și 800 de lei pentru cei aflați pe poziția a 3-a la finalul fiecărei probe.

„Alături de noi, pentru o cât mai bună organizare, se află Federația Română de Schi și Biatlon cu o echipă de profesioniști în domeniu și de asemenea colegii noștri de la Ana Teleferic, cei care administrează transportul pe cablu în Poiana Brașov. Pârtia de competiție va fi la standardele așteptate de sportivi și antrenori pentru că ne bucurăm de implicarea totală a prietenilor noștri de la Comprest Amenajare Pârtii Poiana Brașov, cei care în acest sezon au făcut adevărate minuni pe domeniul schiabil”, transmit organizatorii.

/ Published posts: 134

Sunt somelier de tinere talente într-ale antreprenoriatului. Altfel spus, redactor LeadersTalk din octombrie 2021. Pentru propuneri editoriale mă puteți contacta pe adresa de email: alexandra@leaderstalk.ro