Written by 12:02 pm #IT Revolution, #News, Tech Views: 26

SAP și Swarovski, parteneriat pentru transformarea digitală a brandului de bijuterii de lux

SAP anunță intrarea într-o nouă etapă a parteneriatului cu Swarovski, unul dintre cele mai renumite branduri de bijuterii și accesorii din lume. Celebrul producător a ales soluțiile RISE with SAP și SAP Commerce Cloud, pentru a-și muta în cloud întreaga infrastructură digitală bazată pe software SAP. Această decizie va avea ca rezultat o reducere a costurilor, dar și o creștere a eficienței în cadrul companiei.

Acest nou parteneriat strategic desfășurat între SAP și Swarovski este gândit astfel încât să susțină strategia LUXignite a producătorului de bijuterii. Prin intermediul acesteia, Swarovski urmărește să consolideze poziția de întâietate în sectorul de lux, dar și să își extindă prezența în industria bijuteriilor fine.

Cu ajutorul RISE with SAP, Swarovski are posibilitatea de a-și realiza strategia de operare în cloud, pregătind un nucleu digital de viitor care are flexibilitatea și securitatea necesare pentru a susține inovarea continuă în cloud. SAP Commerce Cloud oferă o fundație solidă pentru cultivarea loialității unice a clienților Swarovski în toate punctele de contact, dar contribuie și la inovație pentru oferirea de experiențe unice admiratorilor brandului.

Swarovski și SAP nu sunt la începutul acestui parteneriat, ci colaborează deja de mai bine de 40 de ani. În acest nou capitol al colaborării, SAP va sprijini transformarea digitală a companiei cu tradiție de 127 de ani în lumea bijuteriilor.

”Inovația, cuplată cu know-how-ul nostru în a crea produse care îi bucură pe clienții noștri sunt cele două elemente pe care ne bazăm în orice facem”, afirmă Lea Sonderegger, Chief Digital Officer în cadrul Swarovski. ”Suntem bucuroși să ne consolidăm infrastructura tehnologică și să îmbunătățim experiența clienților noștri prin intermediul acestui parteneriat cu SAP, care ne va ajuta în implementarea strategiei LUXignite.”

(Visited 26 times, 1 visits today)
Close