250 views 2 mins 0 comments

Silvia Ciolovan, Wingsrom: Să nu renunți la tine în fața vreunei înfrângeri

In #Pathfinders
March 22, 2021

„Să nu renunți la tine în fața vreunei înfrângeri, ci să consideri că orice nereușită este doar o lecție pentru ceea ce vei deveni”, spune Silvia Ciolovan,  inspector de calitate în cadrul producătorului de piese pentru industria aeronautică Wingsrom, poziție pe care o ocupă încă din iunie 2019.

În opinia sa, determinarea și dorința de a învăța continuu ceva nou sunt ingredientele necesare pentru a avea o carieră de succes.

Traseul său profesional? „Cu urcușuri și coborâșuri, cu dezamăgiri, dar și cu bucuria lucrului bine făcut”.

Prin prisma meseriei a învățat că este necesar să aibă încredere în propriile forțe în permanență și în capacitatea de a-i înțelege pe cei din jurul său. Să fie determinată, hotărâtă și să-și asume responsabilitatea.

Crede că o femeie de succes știe când trebuie să accepte sau să ceară ajutorul. „O femeie de succes înțelege importanța sănătății fizice și psihice și are grijă de ea în permanență. Este tolerantă la stres, are obiective clare, pentru că atunci când nu știi ce îți dorești nu primești nimic înapoi”, explică ea.

Atunci când vorbește despre găsirea echilibrului între timpul petrecut cu familia și cel petrecut la birou, Silvia Ciolovan mărturisește că este un scenariu ideal, fiindcă cele două planuri se completează reciproc.

„O viață personală fericită duce la relaxare și la abordarea problemelor de serviciu cu mintea limpede, iar o viață profesională împlinită înseamnă mai puțin stres și mai puține griji care vor fi duse acasă”.

/ Published posts: 322

După studiile în Filosofie, Bianca Dobrescu intră în presa economică. Mai întâi lucrează la ziarul Bursa, pe urmă la Business Cover, Forbes, Capital, Leaders Reunited, Adevărul și ulterior în cadrul revistei NewMoney. Pe LeadersTalk.ro acoperă subiecte legate de lumea antreprenorială. bianca[@]leaderstalk.ro