133 views 2 mins 0 comments

Siscale ridică o rundă de finanțare Pre-Serie A de €565.000

In #News, Business
June 02, 2021

Siscale ridică o rundă de finanțare de Pre-Serie A de €565.000, la care fondatorii contribuie cu €150.000, transmite SeedBlink.

Obiectivul Siscale pentru acest an este de a-și consolida poziția ca integrator de proiecte de Big Data/Machine Learning și AI atât în EMEA, cât și în Statele Unite, alături de parteneri strategici.

Finanțarea se va face sub forma unui acord de tip SAFE (Simple Agreement for Future Equity), care va include o evaluare maximă de $9M și un discount de 25% la momentul următoarei runde.

În pre-campanie, derulată în perioada 26-30 aprilie pentru membrii ELITE & CLASSIC ai SeedBlink, Siscale a atins suma de €315.000. Campania privată pe SeedBlink a reprezentat o etapă intermediară, €250.000 fiind acum disponibili pentru investiție pe SeedBlink.

Siscale este o companie româno-americană cu sediul în New York, specializată în domeniul consultanței și integrării de soluții IT. În momentul de față, activitatea principală a Siscale este dezvoltarea produsului Arcanna.ai, o platformă de automatizare a proceselor folosind inteligență artificială.

Arcanna.ai se adresează experților din domeniul Cybersecurity pentru a-i ajuta în procesul de triere al alertelor precum și automatizarea altor procese manuale specifice. Luarea deciziilor în funcție de date, machine learning și AI poate ajuta departamentul IT precum și celelalte verticale de business să devină mai eficiente și mai aproape de clienți. Algoritmul învață și se adaptează la specificul mediului în care rulează, ajungând să înglobeze cunoștințele și experiența tuturor celor care o folosesc.

Portofoliul actual de clienți ai Siscale care utilizează produsele sale software includ Orange România precum și Summit Health, unul dintre cei mai mari provideri de healthcare din New York. Printre parteneriatele tehnologice pe care Siscale le-a încheiat în vederea dezvoltării produsului său, Arcanna.ai, se numără Elasticsearch, Google, PaloAlto și Cisco. 

/ Published posts: 322

După studiile în Filosofie, Bianca Dobrescu intră în presa economică. Mai întâi lucrează la ziarul Bursa, pe urmă la Business Cover, Forbes, Capital, Leaders Reunited, Adevărul și ulterior în cadrul revistei NewMoney. Pe LeadersTalk.ro acoperă subiecte legate de lumea antreprenorială. bianca[@]leaderstalk.ro