26 views 3 mins 0 comments

Sisteme de Ventilație HVAC din Constanța alege suita Charisma și Primavera pentru digitalizarea integrată a operațiunilor

In #News
January 31, 2024

Compania „Sisteme de Ventilație HVAC” Constanța, un jucător important în proiectarea, execuția și mentenanța instalațiilor HVAC și a infrastructurii electroenergetice, adoptă soluții software de ultimă generație pentru optimizarea proceselor și consolidarea controlului asupra proiectelor, în parteneriat cu TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, și Infinity Business Center, furnizor de servicii si soluții integrate de management al proiectelor.
Sisteme de Ventilație HVAC este specializată în proiectarea, execuția și mentenanța instalațiilor HVAC, dedicate în principal sectorului naval.

În ultimul an, activitatea organizației s-a extins și asupra altor paliere de business, ceea ce a impus adoptarea unei suite de soluții software care să permită eliminarea mediului nestandardizat de lucru și urmărirea centralizată și în timp real a proiectelor, pentru un control clar asupra costurilor și veniturilor realizate.

Astfel, compania a decis să colaboreze cu TotalSoft și Infinity Business Center, optând pentru o soluție integrată, ce include Charisma ERP, Charisma Portfolio Management și Primavera P6 EPPM. Această alegere strategică va permite companiei să-și digitalizeze complet activitățile și să obțină o viziune de ansamblu asupra rezultatelor operaționale și financiare în timp real.

„TotalSoft și Infinity Business Center ne vor ajuta să aducem o schimbare majoră în modul în care ne gestionăm proiectele de construcție a instalațiilor și a obiectivelor energetice. Obiectivul nostru principal constă în automatizarea proceselor, integrând partea de planificare și execuție a proiectelor cu zona financiar-contabilă și activitatea de formare profesională. Acest lucru ne va permite să gestionăm mai eficient fiecare etapă a proiectelor, facilitând procesul de planificare și oferindu-ne controlul necesar asupra execuției”, a declarat Liviu Tănase, Development Director HVAC Systems și Președinte al Patronatului Societăților din Construcții (PSC), Filiala Dobrogea.

Compania este ferm decisă să rămână în vârful industriei prin adoptarea tehnologiilor de ultimă generație și consolidarea poziției de lider în proiectarea și execuția instalațiilor și a obiectivelor energetice, cu sprijinul soluțiilor oferite de TotalSoft și Infinity Business Center.

/ Published posts: 134

Sunt somelier de tinere talente într-ale antreprenoriatului. Altfel spus, redactor LeadersTalk din octombrie 2021. Pentru propuneri editoriale mă puteți contacta pe adresa de email: alexandra@leaderstalk.ro