Connect with us

#News

Spectra lansează modelele Spectra Dual, o nouă generație de pompe de sân 

Published

on

Spectra, unul dintre cele mai apreciate branduri de pompe de sân și etalon de calitate în țări precum SUA, Australia, Anglia, Germania, România, lansează o nouă generație de pompe duble electrice ce vin în ajutorul mamelor din România care alăptează. Noua generație de pompe de sân Spectra încorporează tehnologie de ultimă oră, modelele fiind dotate cu două motoare ce permit reglarea vacuumului în mod diferit pentru fiecare sân în parte, asigurând o extragere rapidă și fără durere a laptelui. 

Cercetări recente* au demonstrat că femeile care au pompat lapte în decurs de o oră de la naștere au produs semnificativ mai mult lapte după 3 săptămâni, față de cele care au făcut acest lucru la 6 ore de la naștere. Detaliul este cu atât mai important în cazul mamelor care nu reușesc să alăpteze din diferite cauze obiective – fie anatomic incompatibile cu alăptatul, fie cu o sensibilitate crescută, fie cu bebeluși care suferă de anumite afecțiuni ce nu permit alăptarea. Astfel, un debut facil și eficient în producția de lapte matern contribuie la o hrănire naturală exclusivă până la vârsta de 6 luni, așa cum recomandă OMS.

Noutatea tehnologică a modelelor din seria Dual este folosirea a două motoare, ce permit reglarea intensității vacuumului în mod diferit pentru fiecare sân în parte, oferind astfel extragere rapidă și fără dureri a laptelui matern. 

Ca și până acum, modelele din generația nouă -Spectra Dual – au design elegant și dimensiuni mici, funcție de masaj și reglaj fin al puterii de extracție, asigurând totodată portabilitate și flexibilitate. De asemenea, toate componentele care intra in contact cu laptele matern sunt fara continut de Bisfenol A (BPA free).

Fie că vorbim de pompe pentru uz personal sau maternități, pe primul loc sunt confortul mamei și igiena laptelui extras. Spectra continuă să dezvolte tehnologia de extragere a laptelui astfel încât să ajute cât mai multe mame. Iar linia Dual vine cu acest mare avantaj- oferă confort datorită posibilității de reglare a vacuumului în mod diferit pentru fiecare sân în parte. Plus că, vorbim despre modele compacte, portabile, elegante, delicate, dar cu o putere mare de extracție – precizează Anca Leibovici, Spectra România. 

Seria Spectra Dual conține în prezent două modele, Spectra Dual S și Spectra Dual Compact. 

Spectra Dual S are 15 niveluri de reglare pentru fiecare sân, funcție de masaj cu 5 niveluri, funcție de memorie, modul sunet oprit/pornit pentru a nu deranja bebelușul care doarme și lampă de veghe cu LED care este utilă în timpul sesiunilor de pompare pe timpul nopții, ajutând mama să vizualizeze setarile alese. Datorită puterii mari de extracție, poate fi folosită pentru pompare exclusivă în cazul bebelușilor cu probleme de atașare la sân, inclusiv a gemenilor.

Spectra Dual Compact, fără conectare la priză, perfectă pentru deplasări

Cu un design modern și aceeași tehnologie de ultimă oră, Dual Compact este prevăzută cu 12 niveluri de reglare a vacuumului și o putere de extragere până la 270 mmHg, cu reglaj individual pentru fiecare sân în parte. Pompa de sân electrică premium DUAL COMPACT funcționează conectată la priză, dar și fără fir, mulțumită acumulatorului reîncarcabil, cu autonomie de 2 ore, fiind extrem de utilă în deplasare.

Un ajutor real pentru mamele moderne, active, această pompă, cu precădere, este extrem de utilă în deplasare- funcționează conectată la priză, dar și fără fir, acumulatorul inclus având o autonomie de 2 ore. Este ideală și pentru utilizare frecventă, pentru pompare exclusivă în cazul bebelușilor cu probleme de atașare la sân ori ocazională, sau pentru extragerea și stocarea unei rezerve de lapte pentru momentele în care mama nu poate fi lângă bebeluș, din diverse motive. Este portabilă, ușoară, dar puternică. Se poate utiliza eficient oriunde și oricând – adaugă Anca Leibovici.

Dotată cu sistem anti-reflux care împiedică pătrunderea laptelui și a aerului poluat din exterior, ecran LCD, lampă de veghe și funcție de memorie și de stimulare a lactației, modelul are trepte diferite de reglaj a intensității vacuumului pentru fiecare sân în parte, procesul de extragere fiind unul ușor de adaptat pentru nevoile individuale ale fiecărei mame.

De asemenea, pompele de sân Spectra susțin nevoia de flexibilitate în timpul alăptării, dar și nevoia de a stimula producția de lapte matern sau gestionarea problemelor specifice ce pot apărea în alăptare, precum furia laptelui sau mastită. De altfel, pompele Spectra sunt folosite și în multe maternități din țară, fiind recomandate de medici și de consilierii în alăptare.

Cum poate ajuta pompa de sân Spectra mamele care alăptează, precum și caracteristicile și funcționalitățile modelului sunt disponibile pe site-ul Spectra Baby rfdesdxz.

Brandul Spectra, prezent în România din 2015, comercializează pe piața de specialitate locală 7 produse principale: Pompa de sân premium Spectra Dual S, Pompa de sân electrică dublă Spectra S2, Pompa de sân electrică dublă Spectra S1 Plus, Pompa de sân electrică dublă Spectra 9+, Pompa de sân electrică premium Dual Compact Spectra, Pompa de sân electrică simplă Spectra Q, dar și un model de pompă de sân manuală, Handy Plus. 

Tehnologia folosită la pompele Spectra asigură o extragere blândă și eficientă a laptelui matern, considerat cea mai bună hrană pentru bebeluși. Pompele Spectra sunt recomandate de consultanții în alăptare și sunt folosite atât în maternități, cât și la nivel individual.

Sunt somelier de tinere talente într-ale antreprenoriatului. Altfel spus, redactor LeadersTalk din octombrie 2021. Pentru propuneri editoriale mă puteți contacta pe adresa de email: alexandra@leaderstalk.ro

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#News

10 superalimente care te ajută să întâmpini iarna plin de energie

Published

on

Schimbările aduse de sezonul rece pot fi factori de stres pentru organism și, implicit, pentru sistemul imunitar. La începutul iernii, alături de sport, odihnă și timp petrecut în aer liber, o dietă adecvată contribuie la fortificarea sistemului imunitar. Scorțișoara, matcha, spirulina, ghimbirul, maca sau pudra de cătină sunt doar câteva dintre alimentele de la Niavis care combină proprietăți nutritive de excepție, iar consumul lor contribuie la menținerea sănătății. 

Un sistem imunitar puternic înseamnă o capacitate crescută  pentru organism de a depăși perioadele de boală, fiind un aliat de nădejde în lupta cu virusurile. Mișcarea și exercițiile fizice, reducerea nivelului de stres, baia de soare, somnul suficient, hidratarea corespunzătoare, dar și o alimentație variată și echilibrată, bogată în antioxidanți, sunt metode dovedite științific pentru întărirea sistemului imunitar.

La debutul sezonului rece, cele mai căutate produse pe Niavis.ro sunt scorțișoara, matcha și pudra de roșcove, lista fiind completată de uleiul de cocos, semințele de in, chia, turmeric, spirulina, dar și  de fulgii de ovăz ori de drojdia uscată.

Vitamina C este cel mai folosit supliment pentru imunitate, ajutând nu doar la creșterea imunității, ci și la creșterea nivelului de energie și reducerea oboselii. Natura, însă, oferă un suport important organismului și prin cătină sau coacăze, vedetele superalimentelor și aliați de nădejde în fortificarea sistemului imunitar.

Matcha (care în japoneză înseamnă pudră de ceai) este considerată de majoritatea specialiștilor cel mai important sortiment de ceai verde datorită numeroaselor sale proprietăți benefice organismului. Comparativ cu o cană de ceai verde obișnuit, matcha conține de 137 ori mai mulți antioxidanți, care au un rol important în lupta împotriva radicalilor liberi și care  stimulează detoxifierea organismului.

Ghimbirul, sub formă de pudră ori rădăcină, este un aliment cu proprietăți și beneficii deosebite asupra sănătății organismului, atestate de studii de specialitate. De la susținerea imunității în lupta cu o serie de bacterii până la intensificarea metabolismului, ghimbirul este un ajutor important într-o serie de afecțiuni, fiind folosit de mii de ani în medicina ayurvedică datorită proprietăților sale terapeutice.

Între mese, pentru un plus de energie și sănătate, specialiștii recomandă optarea pentru gustări hrănitoare și gustoase: fructe, nuci, semințe, iaurt cu cereale integrale sau fructe deshidratate fără zahăr.

La toate acestea se adaugă sfatul specialiștilor de a renunța, pe cât posibil, la zahărul adăugat, tocmai pentru a avea mai multă energie. Astfel, zahărul poate fi înlocuit cu siropul de agave, iar cacaua cu pudra de roșcove, care este bogată în calciu, proteine, pectină, având totodată un conținut scăzut în calorii și grăsimi.

Acestea sunt doar câteva dintre alimentele care, odată introduse în alimentație, ajută la o stare de bine, alături de o dietă echilibrată și mișcare, așa cum recomandă specialiștii Niavis. 

Continue Reading

#News

Cum arată Hotelul Radisson Blu Aurum Brașov, deschis în octombrie 2022

Published

on

Amplasat în inima centrului istoric al  orașului, Radisson Blu Aurum Brașov s-a deschis în luna octombrie pe amplasamentul fostului Palat al Telefoanelor de pe Bd. Eroilor din Brașov. Vechea clădire, construită în anii 1930 și aflată într-un grad avansat de degradare a fost reabilitată și transformată într-o destinație atractivă, care integrează elemente vizuale și povești din istoria orașului, într-un spațiu sofisticat, cu finisaje și servicii premium. 

Hotelul atrage deja turiști din Statele Unite, Marea Britanie, Orientul Mijlociu sau Germania, dar și un număr mare de turiști români care vizitează Brașovul pentru afaceri sau în timpul liber.

Cu 110 camere elegante, un restaurant cu specific eclectic asiatic, sălă de degustare care găzduiește un fragment vechi de peste 400 de ani din zidul vechii cetăți a Brașovului, executive lounge cu vedere panoramică, sală de conferințe cu capacitate de 170 persoane și facilități de wellness, hotelul Radisson Blu Aurum Brașov este o destinație care îmbină designul contemporan cu finisaje premium, armonizate cu detalii din istoria Brașovului.

Echipa actuală a hotelului cuprinde 70 de persoane, urmând să crească la 100 în primele luni ale anului următor.

Trecut și viitor, într-o destinație pentru generații

Hotelul a fost construit cu obiectivul de a deveni o atracție în sine în Brașov. Zidul vechii cetăți descoperit în subsol a fost pus în valoare și este vizibil și din exterior, printr-un tavan din sticlă. Întregul design al hotelului îmbină elemente vizuale specifice cetății și breslei aurarilor, care au inspirat numele și conceptul Radisson Blu Aurum.

Ne-am implicat activ în fiecare detaliu al hotelului, pentru a crea un cadru care combină într-un mod inedit istoria cu stilul contemporan. Pentru imaginile din camere, de exemplu, am lucrat cu un designer vestimentar pentru creația unei rochii unicat, inspirată de turnurile cetății Brașovului și am reprodus bijuterii în stilul celor manufacturate de aurarii brașoveni în sec. XVI. Când am descoperit zidul cetății în timpul lucrărilor am decis să modificăm întregul proiect pentru a-l pune în valoare și a-l face accesibil turiștilor. Aproape fiecare colț din acest hotel poate spune o poveste, iar poveștile sunt cele care îi vor crește valoarea peste generații –spune Ramona Neamțu, proprietar Radisson Blu Aurum Brașov.

Românii caută experiențe de 5 stele: în luna octombrie, 80% dintre oaspeții hotelului, români

În prima lună de funcționare, în hotelul Radisson Blu Aurum, primul hotel de brand internațional din centrul orașului Brașov, 80% dintre turiști au fost români. Pentru primul an de funcționare, estimările arată un grad mediu de ocupare de 65-70% și o împărțire egală între oaspeții români și cei străini. Prețurile de cazare pornesc de la 125de euro/noapte, însă media anuală se va situa la 165 euro/noapte.

Indiferent de naționalitate, oaspeții noștri caută servicii cu un standard de calitate excepțional, iar franciza Radisson Blu și tot ceea ce oferă hotelul nostru susțin această filozofie orientată către servicii personalizate, de calitate superioară. Restaurantul Artis oferă un meniu sofisticat, camerele îmbină tehnologia cu eleganța clasică și inspirație istorică. Ne dorim ca Brașovul să devină o destinație de renume atât pentru turiștii români, cât și pentru străini –spune Anca Cristea, Director General al Radisson Blu Aurum Brașov, executiv cu 18 ani de experiență în industria hotelieră din România.

3 restaurante, lounge privat și o priveliște unică

Pe lângă cazare, printre experiențele de cinci stele pe care turiștii le pot accesa la Radisson Blu Aurum Brașov se regăsesc degustările de vin și whiskey în salonul de degustări și în skybarul cu priveliște panoramică, vizitarea zidului cetății Brașovului descoperit în timpul lucrărilor și pus în valoare în salonul de subsolul hotelului, precum și relaxarea în zona de wellness și masaj.

Pentru mediul de afaceri, hotelul oferă sala de conferință și evenimente cu o capacitate de 170 persoane și executive lounge, care poate găzdui ședințe de management sau întâlniri de creație.

Restaurantul Artis de la parterul, hotelului propune un concept culinar eclectic asiatic, cu influențe locale. În skybar și în salonul de degustări pot fi organizate evenimente private, precum și degustări cu somelierul de vin sau whiskey.  

Pentru iarna 2022-2023, în contextul proximității față de cel mai popular domeniu schiabil din România, Radisson Blu Aurum oferă pachete de cazare completate de experiențe sofisticate. Hotelul asigură transfer către Poiana Brașov pentru pasionații de schi, iar de Crăciun și Revelion organizează experiențe culinare și artistice. 

Radisson Blu este un brand hotelier de lux care oferă servicii personalizate în destinații din întreaga lume. Caracterizate prin atenția la detalii, hotelurile Radisson Blu sunt concepute pentru a oferi oaspeților experiențe memorabile. Oaspeții și partenerii de afaceri își pot îmbunătăți experiența cu Radisson Blu participând la Radisson Rewards, un program internațional de loialitate care oferă beneficii și recompense excepționale.   

Continue Reading

#HrTrends

Care au fost cele mai căutate joburi în 2022

Published

on

Aproape 8,5 milioane de căutări au fost făcute, de la începutul anului, pe eJobs.ro de către candidații aflați în căutarea unui loc de muncă. Cu o medie de 35.000 de joburi nou postate în fiecare lună, 2022 a fost cel mai bun an pentru piața muncii din acest punct de vedere, în timp ce numărul de aplicări atrase ajunge la aproximativ 10 milioane până în acest moment.

„Pentru că a fost un an bun nu doar din perspectiva numărului de locuri de muncă scoase în piață, ci și din perspectiva salariilor oferite, am văzut multe mișcări în segmentul de specialiști, care au avut parte de o plajă foarte generoasă pentru negocieri salariale, dar și în cel al candidaților aflați la început de carieră, respectiv cei din categoria 18-24 de ani. Ei au fost mai activi decât oricând, atât din punctul de vedere al prospectării pieței, cât și al aplicărilor efective”, spune Bogdan Badea, CEO eJobs România.

Cu 58.000 de căutări pe site, joburile de inginer au fost cele mai căutate anul acesta, vârfurile de categorie fiind inginerii constructori, inginerii mecanici și inginerii de instalații. Contabilii ocupă locul secund în același clasament, cumulând 39.000 de căutări pe eJobs.ro. Urmează șoferii pentru care sunt raportate peste 33.000 de interogări ale candidaților.

Potrivit datelor Salario, comparatorul salarial marca eJobs, salariul mediu net al celor care lucrează în inginerie este 4.500 de lei, 3.900 de lei pentru angajații din contabilitate și 3.500 de lei pentru cei din transporturi / distribuție. Tot pentru aceleași domenii, angajatorii au postat anul acesta peste 100.000 de joburi. Cele mai multe au fost pentru șoferi (48.000 de poziții), urmați de ingineri (28.000) și contabili (25.000). 

„Un loc important îl ocupă în continuare locurile ce permit munca de acasă, acestea adunând nu doar un număr mare de căutări, ci și o cotă de 13,1% din totalul de aplicări anuale, respectiv 1,3 milioane, nivel similar cu cel înregistrat în 2021. Interesant este faptul că, în ciuda previziunilor de la începutul anului, 2022 a dovedit că și angajatorii au rămas deschiși la ideea de joburi remote, de vreme ce numărul de poziții postate a fost cu aproximativ 25% mai mare decât anul trecut”, spune Bogdan Badea, CEO eJobs România.

Alte poziții care au generat peste 10.000 de căutări în parte au fost cele de manager, economist ori specialist în resurse umane. Lor li se alătură și cuvinte cheie care indică interesul pentru anumite domenii precum resurse umane, call center sau vânzări. Finalul acestui an arată, totuși, o scădere a interesului pentru joburile de inginer și pentru cele part time și remote, dar marchează, în schimb, creșteri pentru contabili, șoferi și economiști.

În acest moment, pe eJobs.ro, cea mai mare platformă de recrutare din România, sunt disponibile 27.000 de locuri de muncă. 

Continue Reading

Trending